Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Hekwerken

Voordeelhek is gespecialiseerd in staafmat hekwerken: een hekwerk dat gemaakt is van stalen draden voorzien van een poedercoating. Het is één van de meest stevige en functionele hekwerken die je voor allerlei oplossingen kunt inzetten: van omheining voor uw vijver tot aan speeltuin, boomgaard, tuin of er markering van de erfgrens. Of als handige afscherming voor kinderen of huisdieren. De mogelijkheden zijn eindeloos: er zijn diverse diktes, hoogtes en kleuren beschikbaar.  

Onze hekwerken bieden wij aan vanuit een centrale voorraad van restpartijen (tegen zeer scherp tarief) en/of nieuwe hekwerken (tegen voordelig tarief). Qua hoogte zijn de hekken te bestellen vanaf 60 cm tot aan 243 cm. Een ander kenmerk van het dubbelstaafmat hekwerk is dat je er doorheen kunt kijken, maar ook van groot belang is dat de wind er doorheen kan. Heb je liever een dicht hekwerk? Denk dan bijvoorbeeld aan het weven van lamellen, of het laten begroeien met klimplanten waardoor er een mooie groene omheining ontstaat.  

Voorbeelden tuin

Beschikbare kleuren

Onze hekwerken, poorten en palen zijn beschikbaar in een gegalvaniseerde uitvoering (zonder coating), of met verschillende beschikbare kleuren coating: groen (RAL6005 of RAL6009), zwart (RAL9005) of grijs (RAL7016). Hieronder ziet u de kleuren weergegeven. 


Dubbelstaafmat hekwerken staan erom bekend dat ze lang meegaan. U investeert dan ook in een duurzaam hekwerk. Ook de metalen palen hebben een duidelijke langere levensduur t.o.v. bijv. houten palen.

Afmetingen

De dubbelstaafmat hekken zijn leverbaar in de diktes 6/5/6 (2x horizontale spijlen van 6mm dikte en verticaal 1x 5mm dikte) en de 8/6/8 (2x horizontale spijlen van 8mm dikte en verticaal 1x 6mm dikte). De goedkoopste variant is de 3D 5x5mm, zoals hieronder afgebeeld. De mazen van de hekken zijn 20cm hoog en 54cm breed. Bekijk voor prijzen de prijslijst of neem contact met ons op.Staafmat hekwerk: Een goede keuze 

Dubbelstaafmat hekwerk is een uitstekende keuze vanwege de volgende voordelen: 

  • Stevig hekwerk  
  • Functioneel hekwerk voor allerlei oplossingen  
  • Leverbaar in meerdere kleuren, hoogtes en diktes  
  • Ook te realiseren i.c.m. toegangspoort(en)  
  • Duurzame keuze en goede investering: het hekwerk gaat lang mee  
  • Onderhoudsarm: je hebt er bijna geen onderhoud aan  


Bij Voordeelhek.nl ben je aan het goede adres. Wij staan bekend om:  

  1.  Snelle levering  
  2.  Scherpe prijzen vanwege centrale voorraad en restpartijen  
  3.  Ook voor u plaatsen is mogelijk bij Voordeelhek.nl

Offertes en vragen

U kunt een offerte aanvragen via het offerteformulier. Gezien de wisselende voorraad is het mogelijk dat we niet alle gewenste hoogtes in de juiste kleur op ieder moment beschikbaar hebben. Wij doen u graag een offerte toekomen van de door u gewenste hekken op basis van de bij ons beschikbare voorraad, dat kunnen zowel restpartijen of nieuwe hekwerken zijn. In onze offertes vindt u gegarandeerd scherpe tarieven!. Wanneer u alleen nieuw hekwerk wilt hebben kunt u dat aangeven in de tekst op uw offerteformulier.

Heb je nog vragen? Deze kun je altijd stellen via ons contactformulier. Ook bent u welkom om een kijkje te nemen bij onze hekken, hiervoor kunt u een afspraak inplannen via mail”¯of telefoon (06-53441614).  

        

© Voordeelhek.nl | Privacyverklaring | CookiesWebcart toolBy Digital Impact