Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Over ons

Met de dubbelstaafmat hekwerken van Voordeelhek.nl bent u zeer voordelig uit. De hekken die wij kunnen aanbieden bestaan uit een mix van nieuwe en soms 2e keus hekwerken. De 2e keus betekent dat er soms kleine fabrieksfoutjes of kleine oneffenheden in de coating kunnen voorkomen, echter juist hierdoor kunnen wij deze hekwerken in verschillende diktes en verschillende kleuren tegen een zeer scherpe prijs aanbieden. Daarnaast beschikken wij ook over een behoorlijke voorraad nieuwe hekken, die wij tegen een voordelig tarief kunnen aanbieden, leveren en/of plaatsen.

Via het offerteformulier kunt u een offerte opvragen voor uw benodigde materialen qua kleur, gewenste hoogte en benodigde afstand in meters. U kunt ook bij ons terecht om de voorraad te bekijken, we maken hiervoor graag een afspraak met u. 

Plaatsing en aflevering

Onze hekwerken en poorten zijn relatief eenvoudig te plaatsen, u kunt er dus voor kiezen om dit zelf te doen. U kunt uw bestelling bij ons ophalen, maar wij kunnen de bestelling ook bij u afleveren. Op basis van de afstand en te leveren volume zullen wij u hiervoor in de offerte een voorstel aanbieden. Ten slotte kunnen wij de hekwerken ook voor u plaatsen.

Voorwaarden

Mocht u onze algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden willen inzien kunt u deze opvragen bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam.

Overige gegevens

BTW nummer: NL001497052B02
KvK nummer: 67896936


© Voordeelhek.nl | Privacyverklaring | CookiesWebcart toolBy Digital Impact