Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Poorten en palen

Wilt u uw hekwerk voorzien van een doorgang? In dezelfde hoogte en kleurals uw staafmat hekwerk zijn er ook poorten beschikbaar die u kunt gebruiken als toegangspoort. Wij leveren zowel enkele als dubbele poorten in diverse kleuren en hoogtes. NB: Wilt u uw nieuwe hekwerk op slot kunnen doen? Geen probleem. De poorten worden geleverd met een Locinox slot voorzien van 3 sleutels. 

Voorbeelden poorten

Afmetingen en kleuren

De poorten zijn leverbaar in dikte8/6/8, beschikbare hoogte is vanaf 80cmen in dezelfde kleuren als onze hekwerken. De poorten zijn beperkt direct vanuit voorraad leverbaar en worden indien nodig voor u met de gewenste breedte, hoogte en kleur besteld, de levertijd bedraagt enkele weken. De prijzen van de poorten in de standaard breedtes kunt u terugvinden op de prijslijst. Voor bredere poorten kunnen wij u een prijs aanbieden.Zelfs poorten met een hoogte van 220 en 240cm kunnen wij u aanbieden.

  • Enkele poort: Standaard 100 of 125cm breed, maar ook leverbaar in 150 en 200cm breedte
  • Dubbele poort: Verkrijgbaar in de breedtes 2, 2.4, 3, 4 of 5 meter
  • De dikte van de poorten is standaard 8x6x8mm
  • Verkrijgbaar in onderstaande kleuren


Palen

De palen zijn leverbaar in verschillende hoogtes, rekening houdend met de grondsoort en de versteviging die soms gebruikt moet worden bij het plaatsen van de palen. Wanneer u kiest voor het plaatsen door Voordeelhek zullen wij depalen de grond intrillen waardoor geen (snel)beton nodig is. Poortpalen worden door ons wel altijd met behulp van snelbeton geplaatst. De palen kunnen ook worden geplaatst op een houten ondergrond zoals een vlonder of bijvoorbeeld een entresolvloer. In dit geval wordt gebruik gemaakt van een kokerprofiel, welke wordt bevestigd op de ondergrond en waar de paal overheen wordt geplaatst. 

De palen zijn standaard leverbaar in de lengtes vanaf 140 cm tot en met 340 cm en in”¯dezelfde”¯kleuren als de hekken. De prijs van de palen en eventuele bijbehorende bevestigingsmaterialen vindt u in de prijslijst.

Bevestigingsmaterialen

Om de hekken eenvoudig en netjes te kunnen monteren gebruiken wij kunststof afdekkappen en specifieke bevestigingsbeugels. Hieronder ziet u hoe eenvoudig de montage hiervan kan worden uitgevoerd. De prijs van deze materialen staat op de prijslijst.

© Voordeelhek.nl | Privacyverklaring | CookiesWebcart toolBy Digital Impact